COVID-19

Wees welkom, maar houd Corona buiten de deur.

Corona heeft Nederland volledig in de greep. Scholen zijn gesloten, mensen werken thuis en we schipperen met onze tijd. Tegelijkertijd brengen we meer tijd in huis door en ontdekken we wensen waar we al langer mee rondlopen. De tuin, de keuken en de badkamer staan ineens weer in het middelpunt van de belangstelling.

Het verrast ons dan ook niet dat we van verschillende kanten vragen krijgen over ons Coronabeleid en de eventuele openingstijden. Uiteraard hebben we bij Top Keukens Lisse gepaste maatregelen genomen en houden we het virus zo goed mogelijk buiten de deur.

Daarom volgen we voor zowel onze medewerkers als klanten de richtlijnen van het RIVM. Onze showrooms zijn ruim opgezet en we benutten alle ruimtes optimaal. Handen schudden doen we niet, maar u bent wel van harte welkom. Het is daarin onze verantwoordelijkheid u te beschermen en tevens van dienst te zijn. Voel u dus vrij om langs te komen met inachtneming van de bekende maatregelen. Dan zorgen we gezamenlijk voor een verrassend, veilig en  inspirerend bezoek.

PS. Wilt u weten welke uren het beste uitkomen voor uw bezoek en eventueel de laatste stand van zaken horen, neem dan voor de zekerheid even contact op of check deze website voordat u in de auto stapt.